9 gânduri despre &8222;Revista proiectului Bucuria Sarbatorilor de Iarna – Daruind vei dobândi!&8221;

  1. Cadrele didactice (participante la concurs si simpozion- „Bucuria sărbătorilor de iarnă-dăruind vei dobandi”) sunt rugate sa-si exprime in scris parereri/sugestii despre proiect. Fiecare cadru didactic scrie ce simte, ce gandeste despre implicarea in acest proiect, inclusiv sugestii pentru organizatori.
    Va multumim!

    Apreciază

    1. Buna ziua si bine v-am gasit!

      Am participat cu mare interes la proiectul regional ,, Bucuria sarbatorilor de iarna- daruind vei dobandi”, atat eu, cat si o parte din elevii mei.
      A fost o experienta placuta si antrenanta, mai ales avand in vedere faptul ca a fost un proiect desfasurat in alt judet fata de al nostru, iar corectitudinea si promptitudinea organizatorilor a fost uimitoare.
      Va multumesc frumos, atat in numele meu, cat si al elevilor mei, pentru seriozitate, promptitudine si implicare in acest minunat proiect! Sper sa fim sanatosi ca sa putem participa si la editiile urmatoare, cat si la alte proiecte coordonate de dvs.
      Multumesc inca o data! Va urez mult succes si putere de munca!

      Cu deosebit respect, prof inv primar, Toma Tatiana, Scoala nr. 2 Valenii de Munte, judetul Prahova.

      Apreciază

  2. Proiectul initiat de catre echipa scolii dvs. este minunat, iar implicarea si participarea in acest proiect o consider o alegere inspirata, de fiecare data. Felicitari intregii echipe!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.