GÂNDURI, IMPRESII ȘI SUGESTII DESPRE PROIECTUL „BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ-DĂRUIND VEI DOBÂNDI”-EDIŢIA A II, 2017

În calitate de organizatori ai acestui proiect vă mulțumim pentru implicarea cu dăruire și seriozitate a tututror participanților la activitățile noastre.
Vă felicităm pentru munca, răbdarea și valoarea adusă acestui proiect prin implicarea dumneavoastră și a copiilor într-un număr atât de mare.
Prin realizarea unor lucrări deosebit de valoroase ați demonstrat că sunteți aproape de valorile tradiționale românești ale spiritualității noastre creștine.
Vă mulțumim și vă așteptăm să cu dragoste la următoarea ediție.
Vă rugăm să vă lasați câteva gânduri, impresii și sugestii despre acest proiect.
echipa de proiect,
Cucuteanu Doina
Zincă Gina
Notă: Tot pe acest site s-a postat expoziția on-line cu exponatele realizate de elevii dumneavoastra, iar în următoarea lună vom postata revista proiectului care cuprinde lucrările cadrelor didactice si ale elevilor. 
Reclame

10 gânduri despre &8222;GÂNDURI, IMPRESII ȘI SUGESTII DESPRE PROIECTUL „BUCURIA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ-DĂRUIND VEI DOBÂNDI”-EDIŢIA A II, 2017&8221;

 1. Participarea elevilor și cadrelor didactice la acest simpozion, dovedește transmiterea din generație în generație a tradițiilor și obiceiurilor strămoșilor noștri.
  Mulțumim echipei de proiect, căreia îi dorim în continuare rezultate foarte bune , sănătate și putere de muncă !

  Apreciază

 2. Un proiect foarte interesant. Implicându-i pe copii, aceștia învață să respecte valorile comunității și ceea ce ne definește ca națiune. Felicitări și respect pentru munca depusă.

  Apreciază

 3. Elevii mei de gimnaziu au fost încântați să exploreze în propriile lor creații tema violenței, în dorința de a găsi soluții de prevenire și de combatere a acestui fenomen periculos, din ce în ce mai răspândit în școlile românești. „Nu lăsa violența să intre în viața ta!” este un proiect impresionant, menit să-i responsabilizeze pe copii să citească, să gândească și să-și însușească cele mai importante valori umane: iubirea, respectul față de viață și față de natură, prietenia, autocontrolul, recunoștința, cinstea și iertarea. Nutresc speranța că acest proiect se va derula cu succes și în următorii ani, reușita sa datorându-se minunaților organizatori. Bravo lor!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s