UN GÂND, O IMPRESIE, O SUGESTIE DESPRE PROIECTUL „NU LĂSA VIOLENȚA SĂ INTRE ÎN VIAȚA TA!”, EDITIA IV-A, 2017

În calitate de organizatori vă mulțumim pentru încrederea și alegerea pe care ați făcut-o, participând într-un număr mult mai mare față de edițiile anterioare la proiectul educațional  „Nu lăsa violența să intre în viața ta!”

De la an la an aduceți și mai multă valoare proiectului nostru atât prin participarea dumneavoastră cu lucrări științifice la secțiunea simpozion, cât și prin antrenarea elevilor  la toate secțiunile din concurs cu lucrări cât mai originale.

Sperăm pe viitor la o colaborare la fel de frumoasă și avantajoasă și vă dorim succes în toate activitățile propuse!

Cu deosebită considerație,

Prof. coordonatori: Cucuteanu Doina

Leca Adriana-Florentina

 

Vă rugăm să lăsați in gând, o impresie, o sugestie despre proiect!

Reclame

13 gânduri despre &8222;UN GÂND, O IMPRESIE, O SUGESTIE DESPRE PROIECTUL „NU LĂSA VIOLENȚA SĂ INTRE ÎN VIAȚA TA!”, EDITIA IV-A, 2017&8221;

 1. Felicitari pentru organizarea concursului cu tema :”Nu lasa violenta sa intre in viata ta!” . Apreciez ca tema a fost bine gandita si a venit in sprijinul nostru, al cadrelor didactice, dar si in intampinarea elevilor avand un caracter preventiv. Va multumesc pentru oportunitatea participarii si pentru intreaga organizare.

  Apreciază

 2. Un proiect care abordeaza o tema de actualitate si se adreseaza mai inati elevilor, si apoi profesorilor. Felicitari organizatorilor pentru initiativa si multumim pentru invitatia de a participa in cadrul proiectului!
  Cu respect, prof. Stanciu Nicoleta

  Apreciază

 3. Elevii mei de gimnaziu au fost încântați să exploreze în propriile lor lucrări tema violenței, în dorința de a găsi soluții de prevenire și de combatere a acestui fenomen periculos, din ce în ce mai răspândit în școlile românești. „Nu lăsa violența să intre în viața ta!” este un proiect impresionant, menit să-i responsabilizeze pe copii să citească, să gândească, să creeze și să-și însușească cele mai importante valori umane: iubirea, respectul față de viață și față de natură, prietenia, cinstea, toleranța, autocontrolul, generozitatea și iertarea. Nutresc speranța că acest proiect se va derula cu succes și în următorii ani, reușita sa datorându-se minunaților organizatori. Bravo lor!

  Apreciază

 4. Mulțumim pentru oportunitatea oferită, atât cadrelor didactice, cât şi elevilor de a participa la acest proiect şi de a împărtăşi experiențele noastre.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s